Geberit Logo
Geberit funkcije

Geberit funkcije

Geberit DuoFresh Boy
Geberit DuoFresh Boy
Geberit DuoFresh Boy

Odzračevanje neprijetnih vonjav Geberit DuoFresh

Izognite se neprijetnim vonjavam iz WC školjke v kopalnici. Pri WC-jih se končno uveljavlja to, kar je za kuhinje že dolgo standarda praksa: učinkovito odstranjevanje neprijetnih vonjav. Geberit DuoFresh modul sesa zrak neposredno iz WC škojke in ga filtrira skozi filter s keramičnim satjem. Ta zadrži vse molekule vonjav. Zagotavlja izredno učinkovitost: Odprta okna, dišeče palčke ali razpršilci dišav – to je preteklost. Senzor bližine omogoča samodejni vklop odzračevanja neprijetnih vonjav, ko se oseba približa WC školjki. Iz tega razloga je primeren tudi za WC za goste. Dodatne funkcije udobja vključujejo orientacijsko osvetlitev, ki ponoči osvetljuje pot, in okvir za vnos čistilnih tabletk Geberit DuoFresh. Čistilne tabletke Geberit DuoFresh obarvajo vodo za izpiranje modro in preprečujejo nalaganje umazanije. Geberit DuoFresh modul lahko kombinirate z aktivirnimi tipkami Geberit Sigma01 do Sigma50.

DuoFresh Stick
DuoFresh Stick
DuoFresh Stick

Okvir za vnos čistilne tabletke Geberit DuoFresh

Odprite aktivirno tipko s strani in namestite čistilno tabletko Geberit DuoFresh, nato jo ponovno zaprite. 

Geberit One with Sigma50 and Orientation light
Geberit One with Sigma50 and Orientation light
Geberit One with Sigma50 and Orientation light

Geberit DuoFresh z vgrajeno orientacijsko osvetlitvijo

Orientacijska osvetlitev za aktivirno tipko zagotavlja diskretno osvetlitev, ko morate sredi noči na WC. Osvetlitev nadzoruje senzor bližine. Ta poskrbi za vklop in izklop samodejnega sistema za odzračevanje neprijetnih vonjav in orientacijske osvetlitve, njegovo delovanje pa lahko prilagodite z aplikacijo.

Geberit Acanto and Sigma50
Geberit Acanto and Sigma50
Geberit Acanto and Sigma50

Nevsiljivo, a zanesljivo

Geberit zagotavlja vrhunsko udobje in vzdržljivost, vse izza stene. Vse, kar ostane vidno, je vmesnik s tehnologijo: aktivirna tipka. Izbira aktivirne tipke je pomembna, saj boste s svojo izbiro živeli leta. Med široko paleto možnosti izberite aktivirno tipko, ki najbolj ustreza vam in vaši kopalnici.

Iz pravokotne oblike lahko vedno izpeljemo nove ideje in funkcije. Tako vam Geberit omogoča, da si ustvarite sodoben dizajn kopalnice po meri.

Sigma21
Sigma21
Sigma21

Estetske krivulje za sproščujočo kopalniško izkušnjo

Krogov ni mogoče izboljšati; lahko jih le preuredimo. Geberitove aktivirne tipke na novo interpretirajo okrogle oblike ter jih tako prilagajajo današnjim trendom. Z obroči ali ne. S fino brušenimi robovi. Harmonično soslednje ali prelivajoče se ena v drugo. Rezultat je vedno dobro zaokrožen.

AquaClean Mera and Sigma80
AquaClean Mera and Sigma80
AquaClean Mera and Sigma80

Elektronska higiena

Nedavne raziskave so pokazale, da je vse manj uporabnikov želi uporabljati ročno splakovanje – namesto tega vedno bolj iščejo sanitarno tehnologijo, ki omogoča delovanje brez dotika. S ponudbo elektronskih sprožilcev za splakovanje WC-jev, ki uporabljajo IR senzorje, ima Geberit rešitev za izpolnitev tega naraščajočega povpraševanja. In čeprav zahteva, da ima vaša WC školjka električno povezavo, je to funkcija, ki tako ali tako hitro postaja norma.

Sigma50 Individual
Sigma50 Individual
Sigma50 Individual

Vaša kopalnica, vaš dizajn

Ustvarite kopalnico, ki no podobna nobeni in dizajn, ki je popolnoma vaš. Poskrbite za svojo kopalnico s povsem individualnim izborom materialov ali motivov izdelkov. Izbire površin za Geberit tipki za aktiviranje Sigma21 in Sigma50 lahko prilagodite. Uporabite površine, ki se popolnoma ujemajo z vašo kopalnico, ali izberite svoj najljubši motiv. Vaša ustvarjalnost ne pozna meja.

Daleč bolj priročno

Ne glede na gradbeno situacijo je uporaba daljinskega aktiviranja splakovanja lahko prava izbira. Na primer, da bi sprožitev splakovanja postavili na drugo mesto, če zasnova krmilnika za splakovanje WC školjke zahteva majhno, a elegantno ali če uporaba podometnega splakovalnika Geberit Omega z nizko konstrukcijsko višino povzroči silovit stik med pokrovom WCja in pokrovom sprednje aktiviranje. Geberit za takšne primere ponuja različne daljinske sprožilce splakovanja s pnevmatskim prenosom sile, ki jih je mogoče namestiti kamor koli v radiju 1,70 m od podometnega splakovalnika.

Kaj je vaš naslednji korak?

Razstava naše serije kopalnic

Poiščite razstavo v svoji bližini – veselimo se vašega obiska!

Poišči razstavni salon